marți, iunie 12, 2012

Gin Tonic on the "Cherries"


Asta e ultima gaselnita in materie de bauturi cu caracter, fara dulcegarii, as zice pe gustul ferm al Alinei. Am descoperit o bautura din "tinerete", de la mai toate majoratele liceului meu, la moda atunci din lipsa de Jack, am putea crede, insa eu m-am descoperit dispusa la innoirea si imbunatatirea ei. Ginul tonic ramane o bautura ce deschide apetitul pentru altele, iar acum, ii dam si o aroma fina si un rozaliu tarziu delicios. Singurul meu regret e ca nu am reusit sa ii mai surprind nuanta imediat ce visinele s-au dezghetat. Insa o sa mai repet cu siguranta combinatia!

A, sa nu uit? Cum am dat peste paharul delicios? Caldura mare seara la etajul meu + lipsa ghetii in congelator + 1 punguta de visine solitare pe unul din rafturile congelate. Asadar - ne racorim si alcoolizam usor, ca nu mai pierdem vremea si consistenta cu multe cuburi de gheata, din urmatoarele:

5 visine congelate (minim, ca sa le si simtim si sa mai si raceasca paharul)
gin cat sa le acopere intr-un pahar de 250 de ml
Schweppes Kinley Tonic, in completarea paharului

O sa dati peste o reactie nebuna a visinelor, o betie a boabelor stacojii intr-un simplu pahar de Gin Tonic! Noroc!

2 comentarii:

  1. si pentru cei si cele care vor mai dulce si un pic de martini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, am stiut de cand te-am cunoscut ca tu esti pe gustul meu! cu martini deja e rasfat! :))

      Ștergere