miercuri, mai 30, 2012

Crema de branza cu verdeata


Asta va fi o semipostare, ca o pauza binevenita intre foile fara sfarsit ce mi-au acoperit iar masa. Trist dar adevarat, cica mai si invatam si facem proiecte ce nu vor fi niciodata citite. Mi-am retezat ceapa din gradina mea de pe balcon si mi-am facut niste felii dumnezeiesti (ca cica tin disociata si sunt la zi de lactate). Norisori pufosi ca in reclame au stat pe painica mea. Pana si Cristi a mai cerut o felie, lucru ce m-a cam speriat, el fiind un dusman declarat al cremelor de branza. 

200 g branza feta
2 linguri crema de unt
piper
1 lingura buna de chives tocate marunt
sare nu, ca are branza suficienta

Dupa ce amestecati toate astea cu o furculita, trebuie sa va uitati bine la castronul cu branza, ca imaginea se va evapora vazand cu ochii... Pe maine!

3 comentarii:

  1. Mi-ai facut o pooofta! Dupa ce am citit postarea ta mi-am facut un sandwich cu crema de branza cu chimion si iaurt. Asta aveam prin frigider. Si clar nu voiam sa mai mananc in seara acesta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Bun si asa! Noi cand eram mai mici mama punea boia la chimion, unt si branza de burduf, dar o sa incerc si varianta ta. Multa pofta!

      Ștergere