joi, aprilie 12, 2012

Crema de branza pe pat de castravete proaspat


Astea au fost un deliciu si au avut succes la un anumit eveniment soldat cu un minunat aparat Krups pentru mine si multa, multa, multa cafea delicioasa mai nou pentru casa noastra. Pe asta chiar il recomand iubitorilor de cafea, chiar daca duce la dependenta si face ca Iacobsul la filtru sa para vintage :D! La fel recomand si tartinutele de castravete, ca va vor face sa uitati rapid de ardeiul umplut cu branza de burduf! Am vazut poza unui astfel de aperitiv intr-o revista, insa nu am apucat sa vad si ce continea originalul. Oricum, varianta asta e o alternativa buna, asa ca mult spor!

Va trebuie 1 castravete Fabio
1 ramurica rosii cherry
1 cutie de crema de branza Almette
½ cutie crema de branza Philadelphia
Un praf de oregano

1. Spalam legumele si le stergem de apa. Curatam castravetele partial, o fasie da, una nu. Il feliem, in felii mai groase.
2. Rosiile le taiem in jumatati.
3. Frecam bine cele doua creme de branza alba, apoi cu un cornet punem pasta pe feliile de castravete.
4. Mai ramane sa asezam jumatati de rosii cherry deasupra si un praf de oregano peste toata farfuria. Simplu, rapid si delicios!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu