duminică, decembrie 02, 2012

Santa Shot ori Christmas Cocktail Party Teaser...


Nu ma pot abtine! E musai sa postez mixul asta, asa, cat sa starnesc un grup de fete petrecarete, nu de alta, dar vor avea nevoie de curaj sa ma inlocuiasca la tura asta de Christmas Cocktail Party. Nu stiu cum vor face fata fara ajutorul meu; sper doar ca jumatatea masculina a familiei sa le tina piept cu brio si de data asta :))!

Ca sa deschidem apetitul pentru petrecerile cu tematica de Craciun, postez aici varianta mea de Santa Shot. Sunt multe astfel de bauturi, cele mai multe pe baza de lichior de menta si sirop de grenadine. Ideea e sa obtinem o frumusica stratificare verde/rosu ce ne aminteste de un "O, brad frumos" si multe globuri rosii (oricum dupa cateva incercari nereusite, Cristi vede cred doar stele verzi/rosii...).

Intr-un pahar de shot vechi, AKA vintage, cu aer de Craciun, turnam pana la jumatate un lichior cat mai dens de pepene verde (asta pentru ca mie nu imi place lichiorul de menta), dupa care incet de tot, cu o mana ferma a cuiva care nu a probat alte bauturi inainte, turnam un lichior light de cirese (am folosit ciresata din vara), mult mai putin dens decat primul, sa se poata aseza deasupra. E pe baza de vodka, si asta il face mai usor si ajuta. Un Angeli Cherry e mai greu si s-a amestecat rapid cu cel de pepene, deci nu prea merge. Mai asezam beteala in jurul paharului si tragem o fotografie, numai buna de "teaser" (ca tot sunt astea la moda), pentru fetele de care vorbeam mai devreme... 

Deci? Se inscrie cineva in data de 8?... Asa ne facem curaj pentru votul din 9... Pup echipa!

2 comentarii: