sâmbătă, martie 05, 2011

Gatim


Salutare!

Dupa cum spuneam in episodul trecut, pornim la drum! Zilele trecute imi tot bateam capul pe unde sa trec granite, spre cine sa ma indrept. Si deoarece am hotarat ca nu vom avea un traseu stabilit din timp (eu, organizarea in persoana), am descoperit ca nu mai am un tel, un punct fix de urmarit, target daca vreti sa-i spuneti. And then it hit me! Ce spuneam inainte?...1/2 romanca, 3/8 unguroaica (deci trebuie sa gatesc bine) si 1/8 poloneza (inca nu am descoperit cu ce m-a ajutat asta… strabunicul era mare croitor in Cluj, dar nu ma pot lauda cu designu-ul de hainute si nici shopping nu prea fac…). Asa ca am decis: le luam in ordinea asta petru weeken-ul asta:
  • ciorba romaneasca de salata verde,
  • paprikas unguresc de pui si
  • macaroane cu miere si mac de prin Polonia,
 si toate astea pentru ca nenea care a devenit principalul meu furnizor de carnita imi spune cu tristete ca nu are azi vita frageda (aveam in plan pentru Dani si Moni un Gulas unguresc de toata frumusetea, asa… ca la competitie cu un excelent restaurant din Vlaha)…
Morala (daca exista una…): nu trebuie decat sa cauti, teluri in viata gasesti chiar si in cele mai simple lucruri, totul e sa ai un “keep you going”.

Asadar, aducand un tribut tuturor rudelor mele, de orice grad ar fi acestea, incepem sa gatim azi, 05.03.2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu