duminică, mai 06, 2012

Salata colorata Camelia


Salutare! Vremuri calduroase vin si musai trebuie sa trecem pe mancaruri usoare si racoroase. Am pus cap la cap o salata din gama Alida/Oana si am descoperit varianta preferata de data asta de Camelia. A fost un hit in bucataria ei, de vreme ce a facut-o doua zile la rand. Mie mi-a placut combinatia, plina de culoare si arome, simpla si delicioasa. Am mancat trei oameni din ingredientele astea si Cristi zice ca mai trebuie imbunatatita la cantitati, nu de alta dar el s-ar fi inscris la supliment, dar asta ia-l de unde nu-i…

1 conserva fasole rosie
1 conserva porumb
1 castravete
3 rosii
2 ridichi
2 fire ceapa verde
1 lingura maioneza
2 linguri ulei masline
1 lingura otet balsamic
2 lingurite mustar Dijon
Un praf menta
Sare dupa gust

1. Spalam legumele si le feliem frumos.
2. Scurgem conservele si le adaugam si pe acestea.
3. Nu mai ramane decat sa adaugam sare si sa pregatim dressingul din restul de ingrediente. Un deliciu racoros prin praful de menta, satios prin boabe si vesel prin culorile verii. Multa pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu