duminică, ianuarie 13, 2013

Winter Ginger, un cocktail cu aroma Craciunului trecut


Pentru ca mi s-a atras atentia sa las cocktail-urile cu alcool la o parte (Nina draga, nici nu mai stiu sa numar gradele din paharele de alcool de ceva vreme in coace...), la vremea cand promiteam un Christmas Cocktail Party de toata frumusetea, m-am gandit sa le fac tuturor pe plac si sa mai pun si combinatii cu alcool 0 in pahare. Am facut o combinatie cu aroma tipica de Craciun, chiar daca nu e o bautura calda, asa cum multi s-ar fi asteptat. O postam acum in amintirea sarbatorilor ce au trecut, sa incheiem cu totul capitolul asta de Ianuarie, ca azi-maine ne prinde Ziua Indragostitilor din urma, si iar trebuie sa il "chinuim" pe Cristi la testat combinatii alcoolice, acum ca doar el se inscrie la degustari. 

Le uram bun venit si ultimilor 4 "urmaritori" din lista prietenilor blogului nostru, asa ca trecem la treaba:

Pentru vreo 4-6 persoane am combinat asa:

1/2 pomelo curata de pielite si taiat cubulete
4 mandarine curatate si feliate
750 ml suc de ananas
330 ml ginger beer dulce, fara alcool
zeama de la 1/2 limeta
2 pumni de afine congelate, inainte de servire, sa racim si inveselim bautura amestecata intr-un bol simpatic de punch.

Toate astea le amestecam frumos si le servim in cani prietenilor soferi ori gravidelor, in timp ce restul petrecaretilor se lupta cu shoturi veritabile, un praf de sare si o felie de limeta... daca ma intelegeti... :)

Pe curand!

2 comentarii:

  1. Arata super tare iar gusul cred ca este si mai tare pacat ca nu are alcool deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Pai la alcool sugerez sa il incerci cu rom, daca tot e cu ananas. Musai iese bun asa! Numai bine!

      Ștergere